Avion interactiv

Simularea poate lua multe forme. Ceea ce avem aici este o simulare fizica a unui avion de dimensiuni mari. Cei de la Kubo au raspuns cu maiestrie cerintelor industriei de aviatie. Pentru ca rezultatele sa poata fi mentinute in timp, noi am creat un sistem bine controlat pentru montarea acestuia.

Rolul dinamicului avion machetat, la scara 1:50, este construit pentru a sustine proiectul Universal Alloy Corporation, liderul global pentru producerea de componente aerospatiale. Mai mult decat atat, intreaga colectie de sase avioane a fost livrata si prezentata cu succes in Statele Unite, Austria, Franta, Elvetia si Romania.
Obiectivul este acela de a sublinia diversitatea de componente destinate multiplelor aeronave, asadar gasim avionul intr-o forma unica, de decolare, bine sustinut de o platforma interactiva.

Materialele folosite in dezvoltarea proiectului constau in : print 3D, ABS, fibra de sticla, forex, plexiglas, MDF, computer, electrical, si componente electronice.
A fost creat un ambalaj reutilizabil, in scopul de a facilita transportul lor international, care sa permita mutarea machetelor in diferite locatii.